Webinaari palveluna – tekniikka ja tavoittavuus samassa paketissa

Interaktiivisilla webinaareilla voidaan tuottaa valtavat määrät asiakkaan kokemaa arvoa.

Oikein tehtynä asiakas sitoutuu pitkäksi ajaksi, saa vastauksia kysymyksiinsä ja pääsee osaksi yhteisöä käyttämättä aikaa matkustamiseen.

Organisaation ulkopuolisia asiantuntijoita kutsumalla yleisön määrää saa kasvatettua. Samalla webinaarit vahvistavat organisaation asiantuntijastatusta. 

Videot ja suoratoisto dominoivat internetin datavirtaa ja jopa 92 prosenttia markkinoinnin ammattilaisista pitää videoita tärkeänä markkinointistrategian elementtinä.

Salkkumedian webinaaripaketti

 • Palvelu tarjotaan avaimet käteen -periaatteella sisältäen henkilöstön, tekniikan ja tarvikkeet
 • Rajoittamaton katsojamäärä
 • Etäseuraaminen 240 000 lukijaa kuukaudessa tavoittavan SalkunRakentajan sivuston kautta ilman latauksia tai asennuksia
 • Näkyy maailmanlaajuisesti niin mobiilissa kuin pöytäkoneellakin
 • SalkunRakentajan lukijoita webinaarin pariin ohjaavat värikkäät ”Juuri Nyt!”-bannerit
 • Valaistus, esitysmateriaalit, chat, äänentoisto, kaksi kameraa ja kaksi kuvakulmaa 
 • Reaaliaikainen videomiksaus
 • Chatin reaaliaikainen moderointi, asiakas tekee moderointipäätökset
 • Katsojamäärät sisältävä statistiikka
 • HD-laatuinen tallenne
 • Kattavat lisämainonnan ja -editoinnin palvelut

Helppo ratkaisu

Tekniikan kannalta asiakkaalta ei vaadita mitään erityistä, eikä esitysmateriaalia tarvitse toimittaa etukäteen. Riittää kun esitysmateriaalit ovat kuvauspäivänä valmiina tikulla tai tietokoneella.  Kaikki mitä voidaan näyttää tietokoneen ruudulla, voidaan näyttää myös webinaarissa.

Jälkikäteen asiakkaamme saa käyttöönsä editoidun webinaaritallenteen. Tallennetta kannattaa hyödyntää myös käyttämällä pienempiä pätkiä osana muuta markkinointia, kuten blogipostauksia.

Keskeiset kysymykset

Reaaliaikainen suoratoisto on toteutettavissa minimaalisella kitkalla niin ettei rekisteröintiä tarvita. Halutessaan asiakas voi valita pakollisen rekisteröitymisen liidien keräämiseksi tai valita salasanalla suojatun lähetyksen.

Chat lisää vuorovaikutusta ja yhteisöllisyyttä sekä aktivoi webinaarin katsojia. Chat voidaan toteuttaa pelkällä tekstillä tai niin, että myös katsojalla on mahdollisuus osallistua videokuvan kera.

Moderointi tarkoittaa sitä, että ihminen katsoo viestit läpi, eikä päästä asiattomia tekstejä läpi. Yleinen suositus on, että moderoija tulisi webinaarin toteuttavalta asiakkaalta.

Asiakas voi myös valita chatin ilman moderointia maksimaalisen pöhinän aikaansaamiseksi. Tällöinkin on mahdollista katkaista chat kesken kaiken.

Kannattaa myös pohtia digitalisuuden tuomia mahdollisuuksia. Useimmiten webinaari kuvataan yhdessä paikassa, mutta webinaari on mahdollista toteuttaa myös kahdesta eri kaupungista käsin.

Case-esimerkki: Suomen Vuokranantajat

Toteutimme yhteistyössä Suomen Vuokranantajien, RAKLIn, Kiinteistöliiton ja Rakennuteollisuus ry:n kanssa reaaliaikaisen Suuri kaupunkikeskustelu -virtuaaliseminaarin.

”Toteutus ja jakelu toimivat! Asiointi oli alusta asti sujuvaa ja ammattimaista. Kiitos paljon yhteistyöstä!”, kertoo Vuokranantajien yhteiskuntapäällikkö Ville Valkonen.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt

Henri Blomster

Henri Blomster
henri.blomster@salkkumedia.fi
p. 040 7686986