Salkkumedian referenssejä

Olemme toteuttaneet sisältömarkkinoinnin kamppanjoita kymmenille asiakkaillemme.

Fixura

Fixura on Pohjolan vanhin vertaislainayritys. Lanseerasimme uuden lainatuotteen ja sijoitusalustan keväällä 2020. Osana sijoittajille suunnattua lanseerauskampanjaa olemme tehneet yhteistyötä SalkunRakentajan kanssa. Olemme tyytyväisiä yhteistyöhön – ja erityisesti ammattimaiseen otteeseen sisällöntuotannossa.

Hannu Puolitaival, COO, Fixura Ab Oy

Suomen Vuokranantajat

Suomen Vuokranantajat on yksityisten vuokranantajien ja asuntosijoittajien valtakunnallinen järjestö. Toteutimme Salkunrakentajan kanssa kaupungistumista koskevan virtuaaliseminaarin. Toteutus ja jakelu toimivat! Asiointi oli alusta asti sujuvaa ja ammattimaista. Kiitos paljon yhteistyöstä!

Ville Valkonen, yhteiskuntapäällikkö, Suomen Vuokranantajat

Lehto Asunnot

Rakennamme kerrostaloja kasvukeskuksiin ja asiakkainamme on paljon pieniä ja suuria asuntosijoittajia. Salkunrakentaja on auttanut meitä tuottamalla sisältöjä, jotka ovat kiinnostavia ja hyödyllisiä asuntosijoittajayleisömme kannalta. Henri on ollut oma-aloitteinen ja ehdottanut uusia aiheita, joka on helpottanut omaa työtämme. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä tehtyyn yhteistyöhön.

Niko Huttu, Kehityspäällikkö, Lehto Asunnot Oy

VertaaEnsin.fi

VertaaEnsin.fi on Suomen johtava taloustuotteiden vertailusivusto, jonka missiona on auttaa kuluttajaa löytämään ja vertailemaan parhaat vaihtoehdot. Olemme tehneet yhteistyötä Salkunrakentajan kanssa jo vuosia, ja olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön. Salkunrakentajan tiimi on tukenut kasvua hienolla tavalla, ja tuonut selkeätä lisäarvoa sisältömarkkinointiin. Yhteistyö on ollut aina saumatonta ja selkeää, ja yhteyshenkilöiden ammattitaito on vertaansa vailla.

Juuso Korhonen, Marketing & PR, VertaaEnsin.fi