Leadinfo – tunnista nettisivujesi vierailijat

Leadinfo liidisovellus liidien generointi liidityökalu seuranta

Kerää enemmän ja laadukkaampia liidejä. Leadinfo näyttää yksityiskohtaisesti sivustollasi vierailleet yritykset.

Digimarkkinoinnissa keskeistä on saada yrityksen nettisivuille kävijöitä. Se ei kuitenkaan riitä, vaan sivuille tarvitaan konversioita ja laadukkaita liidejä. Näin yrityksen myyntihenkilöstö voi kontaktoida potentiaalisia asiakkaita, jotka ovat jo osoittaneet kiinnostusta yrityksen tuotteisiin tai palveluihin vierailemalla yrityksen sivuilla.

Tätä tarkoitusta varten on olemassa Leadinfo. Se näyttää sivustollasi vierailleet yritykset ja tarjoaa siten helpon ja tehokkaan keinon liidien generoimiseen.

Leadinfo on oiva työkalu liidien hankintaan

Leadinfo tunnistaa sivustollasi käyneet yritykset reaaliajassa ja sen, mitä he tekivät sivustollasi. Se antaa sivulla käyneistä yrityksistä yksityiskohtaista tietoa. Keräämiensä tietojen perusteella työkalu arvioi, kuinka paljon vieraileva yritys on kiinnostunut yrityksesi palveluista.

Leadinfo saa käyttäjiltään loistavat arvosanat ja sillä on jo yli 11 000 käyttäjää.

Ei vain liidejä, vaan laadukkaita liidejä

Leadinfo tekee kuitenkin myös enemmän. Se arvioi sivuvierailijan laadun, eli kertoo tarkasti, kuinka pitkään ja millä alasivuilla vierailija on käynyt. Se jopa tekee nauhoituksen vierailijan käynnistä, jossa näkyvät kaikki käynnin yksityiskohdat, kuten hiiren liikuttelut ja painikkeiden painamiset.

Leadinfo voidaan helposti integroida yrityksen CRM-järjestelmään. Siten Leadinfon käyttäjä saa yhdellä painalluksella sivustovierailijasta tiedot CRM-järjestelmään.

Pidämme Leadinfoa niin loistavana liidityökaluna, että käytämme sitä itsekin omassa digimarkkinoinnissa ja myyntityössämme!

Kiinnostuitko? Kokeile Leadinfoa kaksi viikkoa ilmaiseksiHaluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!

Jorma Erkkilä
jorma.erkkila@salkkumedia.fi
p. 040 0132 119